In Memory of Member 1338
In Memory of Member 1338
Results 1 to 1 of 1

Thread: still no data from new o2 sensor

  1. #1
    Registered Member

    2008 mazda 5

    Join Date
    Apr 2017
    Location
    near L.A.
    Posts
    12

    still no data from new o2 sensor

    my 2008 mazda 5 threw a p2177 - "System Too Lean Off Idle Bank 1" couple weeks ago. The Torque app (android app that reads from the bluetooth odb2 reader) also shows there's no data from b1s1. Ordered a denso sensor (same as the old. 5 wires: grey, black, white, yellow, blue ) and installed it today but app still says no data. any idea? I have a multimeter but not sure which wires to probe for resistance test. Any fuse I need to check? thanks

    see attached.


    Attached Images Attached Images
    Last edited by 08mazda5owner; 09-15-2019 at 12:28 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 05-26-2013, 11:40 AM
  2. How/What to data log and how to read it.
    By Speed3ForMe in forum Mazdaspeed3
    Replies: 5
    Last Post: 04-28-2009, 07:09 PM
  3. data log.
    By mazdaspeed32007 in forum Mazdaspeed3
    Replies: 17
    Last Post: 02-10-2009, 10:05 AM
  4. OBD II Data Loggers
    By Spooler in forum Mazdaspeed Protege
    Replies: 2
    Last Post: 08-26-2008, 12:58 PM
  5. Car Data
    By mdaj in forum Mazdaspeed Protege
    Replies: 7
    Last Post: 02-18-2005, 03:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •