Results 1 to 4 of 4

Thread: 2019 Infotainment system Lockups

  1. #1
    Registered Member

    2019 CX9 Grand Touring

    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    2

    2019 Infotainment system Lockups

    We are having issues with the system going to a black screen during CarPlay usage and the system being unusable until the car goes to sleep. Dealer kept it for a week troubleshooting and performing a firmware update. We left the ticket open and took if home to evaluate. Unfortunately it is doing it again.

    To me it seems like a thermal issue but who knows. Anyone else seeing issues?

  2. #2
    Registered Member

    2019 CX9 GT AWD

    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Etnsandman View Post
    We are having issues with the system going to a black screen during CarPlay usage and the system being unusable until the car goes to sleep. Dealer kept it for a week troubleshooting and performing a firmware update. We left the ticket open and took if home to evaluate. Unfortunately it is doing it again.

    To me it seems like a thermal issue but who knows. Anyone else seeing issues?
    Have not seen it in my 2019, but I've been using Android Auto only.

  3. #3
    Registered Member

    2016 CX-9 GT

    Join Date
    Dec 2016
    Location
    NC
    Posts
    132
    No problems here using Apple CarPlay.

  4. #4
    Registered Member

    2019 CX-9 GT Machine Grey

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    80
    Quote Originally Posted by Etnsandman View Post
    We are having issues with the system going to a black screen during CarPlay usage and the system being unusable until the car goes to sleep. Dealer kept it for a week troubleshooting and performing a firmware update. We left the ticket open and took if home to evaluate. Unfortunately it is doing it again.

    To me it seems like a thermal issue but who knows. Anyone else seeing issues?
    I just started having this issue as well. Do you know what version of software you have?. I have the version ending in .100. To see it go to Settings- system- version. By the way you can reboot the system by holding down mute, back button and NAV at same time in the center console for 10 seconds. This helps to fix mine but it sometimes happens again.

Similar Threads

  1. 2019 Traffic on infotainment
    By CSI007 in forum CX-5 General
    Replies: 20
    Last Post: 01-25-2019, 03:44 PM
  2. For those complaining about our infotainment system
    By shadonoz in forum CX-5 Infotainment
    Replies: 59
    Last Post: 05-05-2018, 07:51 AM
  3. Infotainment system
    By Bgf150xlt in forum CX-5 Infotainment
    Replies: 18
    Last Post: 09-20-2017, 12:23 PM
  4. Infotainment system reset
    By beb08 in forum CX-5 General
    Replies: 7
    Last Post: 01-08-2016, 08:29 PM
  5. Infotainment System
    By taylorwmj in forum Mazda3 Infotainment
    Replies: 8
    Last Post: 10-16-2013, 08:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •