Results 1 to 2 of 2

Thread: 2017 CX5 GT with aftermarket audio system

  1. #1
    Registered Member

    2017 Mazda CX-5 GT

    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Texas
    Posts
    31

    2017 CX5 GT with aftermarket audio system

    So I just have my JL w3 12's hook up to my 2017 CX5 GT and I noticed a problem. There is a delay when the first bass hit. Like the first second bass is faded. That will happen at the beginning of every song. Equipment: 2 of JL w3v4 12's; planet audio 5000watt amp; planet audio capacitor; LC2i; the Lc2i is tapped into factory sub
    see pictures how I have it setup

    https://www.flickr.com/photos/142892.../shares/8q1uM0
    Last edited by q1054521247q; 02-13-2018 at 02:20 AM.

  2. #2
    Registered Member

    2017 CX-5 GT AWD

    Join Date
    Dec 2017
    Location
    OH
    Posts
    655
    Maybe phase of 2 subs, maybe delay in signal sensing on l2ci, etc.

    See this thread for ideas

    https://forums.beyond.ca/archive/ind.../t-369029.html

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 03-10-2018, 06:18 AM
  2. 2017 GT Premium - Audio Experience
    By Nyrjoe in forum CX-5 Infotainment
    Replies: 13
    Last Post: 12-16-2017, 02:00 AM
  3. 2017 CX-5 GT BOSE Audio Annoying Noise
    By CX5Black in forum CX-5 Infotainment
    Replies: 6
    Last Post: 09-09-2017, 04:48 PM
  4. 2017 non-Bose audio specs?
    By skinto in forum CX-5 Infotainment
    Replies: 14
    Last Post: 06-27-2017, 01:03 PM
  5. Replies: 15
    Last Post: 04-19-2017, 11:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •