CorkSport.com is MAZDA PERFORMANCE!
CorkSport.com is MAZDA PERFORMANCE!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Turn Signal/Flasher Problem HELP!!!!

  1. #1
    The Doc scooby419's Avatar

    02 Protege 5

    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Mansfield, Ohio
    Posts
    48

    Turn Signal/Flasher Problem HELP!!!!

    So I am at a complete loss of what to do. One day I came out to my car after work and had no flashing lights when I unlocked the car. (My car was working perfectly when I drove it there in the morning) Come to find out that I have no turn signals, no hazard lights, no relay clicking noise, and no turn signal indicators in my instrument cluster working. I assume that it is just a blown fuse. I knew it couldn't be that easy. It wasn't. I checked all the fuses under the hood and under the dash. I checked all of the bulbs to make sure that wasn't the issue. I finally ordered a new turn signal/flasher relay. That wasn't the problem either! My parking lights still work in the front BTW. Any and all help would be GREATLY appreciated!! Is there something that I am overlooking?
    Last edited by scooby419; 02-26-2008 at 11:21 AM.
    2002 P5

  2. #2
    P5 OG Nomad's Avatar
    Donated: $5


    Join Date
    Oct 2002
    Location
    SoCal
    Posts
    1,011
    Loose wiring.
    Check all connections and look for fried wiring harness. It should have been protected by the fuse but you never know. Look to replace any other relays you have for lights as well. Sometimes they work in tandem to relay the entire car. Also check that your signal stalk isn't faulty.

  3. #3
    The Doc scooby419's Avatar

    02 Protege 5

    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Mansfield, Ohio
    Posts
    48
    This is going to be one of those projects that take forever! Thanks for the quick response! I wasn't sure if I would lose the hazard lights if the stalk was bad. I guess I had already eliminated that out of the equation. Now if I could just get some time to work on this thing!
    Sigs are visible only in your first post on a page. To change your thread display preferences, click here and enable 'Always Show Signature'.

  4. #4
    Registered Member

    2006 Mazda 5 sport

    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Prospect Park, PA
    Posts
    2
    I'm having the exact same problem with my 2006 mazda 5 sport (but only with the front flashers).

    I tried the fuses and replaced the amber bulbs with no joy. I'm not sure about relays but sounds like an expensive waste of money if that's not the issue.

  5. #5
    Registered Member

    Mazda Protege5

    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Northern California
    Posts
    34
    sounds to me like it's the turn signal switch on both cars. might want to check that out.

Similar Threads

  1. Hesitation / Loss of Power problem - 2002 P5
    By Robotman in forum Protege5
    Replies: 16
    Last Post: 07-01-2007, 12:15 AM
  2. Light problem
    By drdking in forum Mazdaspeed Protege
    Replies: 9
    Last Post: 06-12-2007, 09:25 PM
  3. Help! 2005 Mazda6i Transmission problem between first and second; shift shock
    By northstar1 in forum Mazda6 Engine & Transmission
    Replies: 13
    Last Post: 06-12-2005, 11:10 AM
  4. Front turn signal problem.. odd..
    By ChuEy826 in forum Mazda How-To
    Replies: 11
    Last Post: 04-26-2004, 02:21 AM
  5. weird problem with my brakes
    By banned bandit in forum Protege5
    Replies: 2
    Last Post: 09-10-2003, 01:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •