Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: MX-5 / Miata Websites

  1. #16
    Registered Member Justin@JSC's Avatar

    1993 Miata

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Nutari View Post
    thank you. We really need some new miata vendors around here.


    Thanks! We also need more Miata enthusiasts around here!
    '93 Miata w/1.8L '95 Motor, Racing Beat 4-1 Header, Borla CBE, Fat Cat Bilstein/Eibach/GC Coilovers, Eibach sways, Energy Suspension Bushings, RX-7 MAF Flapper, Schroth 6-Pt Harnesses, HDHCDD Roll Bar.

  2. #17
    P5>MSP>NB>RX8>NA+M5 Rickman's Avatar
    Donated: $15

    91 NA + 09 Mazda5

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    1,401
    Hey, I've owned 2 miatas (and 3 MR2s) and the current object of all my attention is my '91 Mariner Blue. I just scored me a sweet new IL Motorsport console from RSpeed. I also installed my new wheels from JLBMotorsports this morning.
    Last edited by Rickman; 08-15-2008 at 09:20 AM.

  3. #18
    Registered Member Reitrof's Avatar
    Donated: $50

    2008 Miata PRHT; 2018 3

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ottawa ON
    Posts
    7,524
    Hey, I like that console.
    Bruce
    2008 Miata Touring PRHT True Red, MazdaSpeed body kit
    RB Intake, RSII Exhaust, RX8 Sways, KW V3 Coilovers, Fiaam horn
    RX7 FD Rims, Kenwood DNX7100, Int Wiper Mod, 3M Bra

  4. #19
    Registered Member

    1992

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Atlanta
    Posts
    2
    I have just got a 1992 miada I changed the fuel filter and now I can't get the fuel pump to pump. it is not geting Elec. I tock the pump out and checked it is OK can some one help. thanks

  5. #20
    High Speed Low Drag aMaff's Avatar
    muffled screams
    Protege5 & Protege FS Moderator

    1992 Miata / 2003 Pathfinder

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Lilburn, Ga
    Posts
    18,835
    what would changing the filter have to do with the pump suddenly not getting electricity? Sounds like maybe you did something backwards. I want to say the filter only works 1 way.
    Last edited by aMaff; 04-22-2011 at 06:42 AM.
    ~Andrew
    Atlanta Region SCCA
    114 DP

  6. #21
    Registered Member

    1992

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Atlanta
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by aMaff View Post
    what would changing the filter have to do with the pump suddenly not getting electricity? Sounds like maybe you did something backwards. I want to say the filter only works 1 way.
    Filter can only go one way but you are right it should not afect it, but I can jump the pump off at the reilay and make it pump. when you tern the key on you get power to the reilay to make it but their is no Electricity on the contact side make to the fual pump.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Websites
    By "Myrtle" 03P5 in forum Protege5
    Replies: 1
    Last Post: 12-07-2008, 10:38 AM
  2. protege5 websites
    By TreFlip999 in forum Protege5
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2007, 05:22 PM
  3. name your websites!!!
    By solospeed in forum Lounge
    Replies: 18
    Last Post: 04-06-2005, 11:40 PM
  4. Where are the websites @?
    By Kwik_Silver_MP5 in forum Mazda Protege
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2002, 02:42 AM
  5. mp5 websites
    By mp5lowrider in forum Protege5
    Replies: 5
    Last Post: 09-27-2002, 01:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •